Česky

Česky

English

menu
zavřít

Výstava fotografií z vojenských misí Armády ČR Ten druhý život

5. 11. 2018

Aktuality

28

Zlín - V neděli 11. listopadu si Česká republika připomene 100. výročí Dne válečných veteránů. Právě 11. listopadu 1918 byla podpisem...

Výstava je v vidění v Galerii 2. patro

Zlín - V neděli 11. listopadu si Česká republika připomene 100. výročí Dne válečných veteránů. Právě 11. listopadu 1918 byla podpisem příměří ukončena 1. světová válka.

Zlínská radnice se připojí k tradici Dne válečných veteránů tichou vzpomínkou a položením květin k Pomníku padlým ve 2. světové válce v Parku Komenského ve Zlíně v pátek 9. listopadu 2018.

K tomuto významnému dni se Magistrát města Zlína připojí i další akcí. Ve spolupráci se společností Armádní Servisní, příspěvková organizace, uskuteční výstavu fotografií s názvem „Ten druhý život“. Výstava fotografií z vojenských misí Armády České republiky je putovní, vznikla v roce2016 apokračovala v roce 2017 (zdokumentováno na FACEBOOK.COM/TENDRUHYZIVOT).

Pro každý rok byla vyhotovena vlastní sada fotografických obrazů. Autory fotografií jsou profesionální fotografky a amatérští fotografové z řad vojáků, kteří působili na misích. Výstava se uskuteční v termínu od 5. do 16. listopadu 2018 v prostorách budovy radnice v Galerii II. patro. Veřejnosti bude zpřístupněna po dobu otevíracích hodin budovy radnice, vstup je volný.

Nejnovější videoreportáže

Z facebooku

#SledujZlin

Aplikace Mobilní rozhlas

Chcete dostávat do svého mobilu či mailu upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce?

Více informací o aplikaci

App Store Google Play

© 2024 Magistrát města Zlína
všechna práva vyhrazena

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

Podněty k webovým stránkám
Kontakt: webmaster@zlin.eu

logo EU

Nahoru